Rezultati Testiranja delegata Druge lige FBIH”Zapad”

Komisija za takmičenje NS Federacije BiH na sjednici održanoj dana:10.03.2017.usvojila informaciju sa održanih seminara delegata Druge lige FBIH grupe : Centar,Zapad,Sjever i Jug.
Konstatirano je da su seminari delegata održani u skladu sa upustvom Komisije za takmičenje te sa identičnim temama predavanja kao na seminaru za delegate i posmatrače suđenja Prve lige FBIH.
Komisija za takmičenje NS FBIH je na sjednici izvršila verifikaciju rezultata pismenih testova delegata Druge lige FBIH te je donijela zaključak da se na ponovni/popravni seminar pozovu slijedeći delegati koji nisu zadovoljili na redovnom testiranju :
  • Sivro Nermin
  • Ćemal Fahrudin
Također Komisija za takmičenje NS FBIH je zaključila da delegati koji nisu pristupili testiranju moraju prisustvovati ponovnom/popravnom seminaru i to:
  • Đogić Husein
  • Fajić Šaćir
Shodno Zaključku Komisije za takmičenje NS FBIH delegati koji nisu zadovoljili na testiranju ili nisu pristupili testiranju ne mogu biti u procesu delegiranja dok ne izvrše dodatnu edukaciju/testiranje. O datumu i mjestu održavanja ponovnog/popravnog seminara svi kantonalni/županijski nogometni savezi će biti blagovremeno obaviješteni.