Podrška Bihaćke pivovare d.d. Nogometnom savezu USK-a

Nogometni savez Unsko sanskog kantona ovom prilikom Zahvaljuje se Bihaćkoj pivovari d.d. Bihać na podršci u sponzorstvu KUP utakmica na prostoru USK-a.
Prisjećanja radi,Bihaćka pivovara dala je punu podršku Nogometnom savezu USK-a tako što će sponzorirati KUP utakmice u seniorskoj i juniorskoj kategoriji.Nogometni savez u znak zahvalnosti dao je i naziv Kup takmičenju u kategoriji seniora: PREMINGER KUP ,u kategoriji juniora LIPA VODA KUP.
Iako javnost o ovom događaju i nije naročito upoznata, prije skoro šest mjeseci u hotelu Kostelski buk, održan je sastanak predstavnika klubova sa područja USK-a i rukovodstva Bihaćke pivovare, na kojem je potpisan i Ugovor o sponzorstvu.
Danas po rasporedu igra se 1.kolo KUP utakmica seniora PREMINGER Kup,a sutra tj.četvrtak igra se 1.kolo LIPA VODA KUP-juniori.
Nogometni savez želi svim klubovima na prostoru USK-a sretan početak takmičenja u nadi da će najbolji ostvariti uspješan rezultat i kao takav plasirati se u viši rang takmičenja KUP-a i predstavljati USK-a na zavidnom nivou.