Održana redovna sjednica Skupštine NS USK-a

25.03.2019 godine sa početkom u 18:00 sati u hotelu Park-Bihać održana je redovna sjednica skupštine Nogometnog saveza USK-a.Sjednici skupštine prisustvovalo je 20. od ukupnih 27 delegata.U uvodnom dijelu sjednice prisutnima se obratio predsjednik NS Federacije BiH Irfan Durić,koji je upoznao članove skupštine o trenutnom stanju nogometa u BiH i čestitao rukovodstvu saveza na uspješnom radu u 2018 godini,kao i u ranijem periodu.
Na dnevnom redu sjednice razmatralo se o Izvještaju o radu i Finansijskom poslovanju za 2018 godinu,te Planu rada i Finansijskom planu prihoda i rashoda za 2019 godinu.
Sjednicom je predsjedavao predsjednik NS USK-a Halim Stupac,koji je ujedno i prezentirao rad saveza u 2018 godini,te Plan rada za 2019 godinu.Finansijski izvještaj za 2018 godinu i Finansijski plan prihoda i rashoda za 2019 godinu prezentirala je predsjednica komisije za finansije NS USK-a Zemina Hušidić.Dodatna pojašnjenja za finansije i druga pitanja pojasnio je generalni sekretar saveza Mirza Kazlagić.
Također članstvo u NS USK-a primljen je i novoosnovani malonogometni klub Futsal “Konjodor” Bužim.Diskusije delegata su bile konstruktivne i konkretne,te je pohvaljen rad saveza,kao transparentan savez po svim pitanjima.Sve tačke dnevnog reda usvojene su jednoglasno,a po završetku sjednice NS USK-a delegatima koji dolaze iz klubova uručio po tri lopte namijenjene za takmičenje.U nastavku donosimo Vam fotografije sa održane sjednice: