Seminar delegata i sudaca Kantonalne lige USK

Seminar sudija i delegata Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a održati će se u Makarskoj (HR) hotel”Bonaca” od 02.03. do 05.03.2017 godine.
Seminar je obavezan za sudije i delegate Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a koji će imati testiranja i polaganja za predstojeću polusezonu (Proljeće).
Svi učesnici seminara moraju posjedovati validan pasoš, sudci ponijeti sa sobom opremu (šorc, bijela majica, trenerka i dr.),a delegati moraju ponijeti sa sobom Laptop kako bi mogli raditi u Comet informacionom sistemu.
Sva službena lica dužna su izmiriti sve svoje obaveze prema NS USK-a do 20.02.2017 godine koja su prikazana na stranici NS USK-a.
Svi polaznici na seminar u Makarsku dužni su se prijaviti do 23.02.2017godine na Email (nsuskbi@gmail.com) / prijave su obavezne.
Prijave koje dođu poslije 23.02.2017 godine neće se uzimati u obzir te će se odbaciti a sve radi definisanja broja polaznika i prijave istih.
Sudci koji su na listi  Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a oslobođeni su svih  plaćanja Seminara (gratis).
Delegati Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a koji su na listi dužni su uplatiti 50 Eura  prije polaska na seminar.
Ostala službena lica( Druga liga, Prva liga, Premijer liga, Komisije, Organi, članovi IO NS USK-a) također su u obavezi uplatiti 50 Eura prije polaska na seminar. Vanjski učesnici seminara koji nisu u organima Saveza dužni su uplatiti 100 Eura prije polaska na seminar.